Konditori som bakar smörgåstårtor

Idag bjöds det på smörgåstårta på jobbet eftersom en kollega gick i pension. Det var verkligen en god smörgåstårta med god fyllning och vacker dekoration och eftersom den var så rejält tilltagen så skars det upp riktigt stora bitar. Jag ska ärligt säga att jag åt mig proppmätt, och ändå blev det smörgåstårta över så jag fick med en bit hem som jag ska äta i kväll. Hon som köpt smörgåstårtan berättade att hon köpt den på ett konditori i Hultsfred som heter Vimmerby Bageri & Konditori AB. 

Kan ni tänka er att jag har handlat där många gånger, men det har varit bullar och matbröd. Jag ska ärligt säga att jag faktiskt inte visste att detta bageri i Hultsfred även gör smörgåstårtor. Jag har uppenbarligen missat någonting viktigt eftersom smörgåstårtan jag åt av i dag var en av de godaste smörgåstårtorna jag någonsin har ätit. Nästa gång jag bjuder in vänner på kalas så vet jag i alla fall vad jag ska bjuda på. Kanske visste ni om att Vimmerby Bageri & Konditori AB säljer smörgåstårtor? Om ni inte visste det så vet ni det nu, och då jag väldigt gärna vill ge alla mina läsare små matnyttiga tips så tänkte jag att det var bra att skriva det här inlägget. För övrigt är det fredag idag och kanske har ni gjort upp planer inför helgen. Jag skulle egentligen gått en långpromenad, men på grund av att jag fortfarande känner mig helt proppmätt får promenaden allt vänta tills i morgon. Men hur som helst så önskar jag er alla en fin helg och så lovar jag att snart skriva till er igen, tjingeling!